Voorafgaand aan het QEEG en neuropsychologisch onderzoek is het belangrijk dat u de internetvragenlijst van de Brain Resource Company invult. Hieronder volgt een handleiding voor het gebruik van de internetvragenlijst. Lees deze instructie zorgvuldig door voordat u de vragenlijst via de link onderaan deze pagina opent.

1. U heeft van de vestiging waar u zich heeft aangemeld een 8-cijferige ID-code gekregen. Deze code kunt u gebruiken om de vragenlijst in te vullen. Indien u deze code niet heeft, neem dan direct contact op met uw vestiging.

2. Registreer uzelf als nieuwe cliënt door te klikken op ‘Registreer hier’ (zie afbeelding 1).

Afbeelding 1

3. Op het scherm hieronder selecteert u de beide ‘AGREE’ vakjes en dan ‘Next’ (rechts onderin) (zie afbeelding 2).

Afbeelding 2

4. Op de pagina hieronder vult u uw ID-code in (de 8-cijferige code die u heeft gekregen van de persoon met wie u een afspraak heeft gemaakt voor het QEEG onderzoek). De ID-code staat vermeld in de bevestigingsbrief die u heeft ontvangen.

5. Selecteer ook de locatie waar het onderzoek zal plaatsvinden (in dit geval Maastricht). En selecteer dan ‘Next’.

6. Vervolgens geeft u een wachtwoord op (zelf te verzinnen, minimaal 6 en maximaal 10 karakters). Selecteer ook een herinneringsvraag en het door u te geven antwoord. Selecteer dan ‘Next’.

LET OP: Vanaf hier begint de hele vragenlijst en kunt u alle vragen invullen. U kunt verder gaan door op ‘Next’ te drukken. Zorg ervoor dat de vragenlijst volledig ingevuld is voordat het onderzoek plaatsvindt.

Indien u vragen heeft over deze vragenlijst, neem dan contact op met degene met wie de afspraak is gepland. Klik hier om door te gaan naar de internetvragenlijst

http://www.brainresource.com/client-login