Disclaimer

Algemeen
De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie worden ontleend. Psy-Care geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit. Bij twijfel verzoeken wij u daarom contact op te nemen met onze praktijk.

E-mail
Bij het beantwoorden van e-mails wordt grote nauwkeurigheid betracht. De informatie die Psy-Care via de e-mail ontvangt wordt altijd vertrouwelijk behandeld volgens ons privacybeleid.

Gebruik Informatie
Psy-Care is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de informatie van de website van Psy-Care. Informatie op deze website kan nimmer worden beschouwd als vervanging van een consult of behandeling bij een arts, psycholoog of psychiater.

Externe links
Onze website bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Psy-Care kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hier eventueel op worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van externe links.

Copyright
Teksten, illustraties, lay-out en buttons van de website zijn voorbehouden aan Pyc-Care. Gebruik van teksten is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van Psy-Care. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met post@psycare.eu

Vragen of opmerkingen
Heeft u vragen of opmerkingen aangaande deze website dan kunt u een mail sturen naar post@psycare.eu