Client ervaringen

button-home

Op deze pagina zullen wij reacties van ouders of van cliënten zelf weergeven waarbij wij eventuele negatieve reacties niet zullen weglaten. Omdat wij een groeiende praktijk zijn, willen wij graag leren van uw ervaringen en opbouwende kritiek zullen wij altijd ter harte nemen.

Hallo PSY-Care, De behandeling van Bob heb ik als heel prettig ervaren. Ik merk dat ik in ruim een jaar ben gegroeid in mijn proces waarbij ik meer vertrouwen heb gekregen in mezelf. Ik voelde me tijdens de gesprekken op mijn gemak en heb hier veel aan gehad. Ik zou deze praktijk aanraden aan anderen. Bedankt 🙂
Hallo PSY-Care, Ik kan iedereen, met welke psychische problemen dan ook, deze praktijk aanbevelen. En wel in byzondere mate Clement_Jan Verheecke! Een uitstekende therapeut! Ik ben hem heel dankbaar.
Hallo PSY-Care, Bedankt voor alles!
Hallo PSY-Care, Een zeer spannende tijd heel goed kunnen afsluiten. Koen gaf handvatten om me weer in een rustiger vaarwater te krijgen en te houden.
Hallo PSY-Care, Ik ben Bob dankbaar voor de begeleiding, handvatten en de vooruitgang die ik heb geboekt. Ik heb verschillende zaken een plekje kunnen geven, zodat ik met meer vertrouwen de toekomst tegemoet ga.
Hallo PSY-Care, Er werd goed naar me geluisterd. Voelde heel vertrouwd.
Hallo PSY-Care, Ik ben zeer tevreden over het behandelingsplan. De hulp was professioneel.
Hallo PSY-Care, Mijn ervaring met PSY-Care is…….ze zijn zeer zorgvuldig en vakkundig, hun “meer ogen” principe zorgt ervoor dat ze niet blind met een eigen aanname een traject starten maar dit eerst discreet toetsen bij hun directe collega’s, daardoor creëren ze een meer dynamisch denk orgaan achter PSY-Care wat ervoor zorg dat ze in bezit zijn van een veel bredere probleem analyse. Het behandelingstraject biedt de mogelijkheid om eigen inbreng en inzichten erin te verwerken in de behandelingsmethodiek, waardoor het automatisch een, op persoon aangepaste behandeling wordt, het grote voordeel hiervan is dat het meer duidelijkheid en transparantie biedt als een vaste behandel methodiek uit het boekje. Vanaf het begin had ik ook het gevoel dat ze aandacht hadden voor mijn probleem en heb nooit het gevoel gehad dat ik als patiënt daar was, maar als mens.
Hallo PSY-Care, Ik kon snel terecht en ben goed geholpen toen ik in een slechte toestand verkeerde. Ben zeer tevreden met de gevoerde gesprekken, voelde mij begrepen en het contact met de hulpverlener was super (in bepaalde situaties zelfs per e-mail)
Hallo PSY-Care, Een gewoon fijn laagdrempelige groep professionele  “mensen”. Hebben veel behandelmogelijkheden wat allemaal in goed overleg gaat. Ze luisteren, bespreken en behandelen op een zeer menselijke manier. En wat ik belangrijk vind; een vaste betrouwbare (regie)behandelaar, gewoon super fijn!
Hallo PSY-Care, Toen ik bij PSY-Care kwam was ik bang, angstig, had moeite om mijn nare ervaringen te vertellen. Toen ik hoorde dat ik bij een mannelijke therapeut zou komen had ik daar grote moeite mee. Dit gezien de zware mishandeling en verkrachtingen. Eenmaal in gesprek met de therapeut stelde hij mij op mijn gemak waardoor ik alles naar buiten durfde te brengen. Het waren zware sessies die ik onderging en ik was er ook zeer geëmotioneerd door, maar achteraf ben ik zeer blij en dankbaar dat ik het ondergaan heb. De nare nachtmerries en angsten heb ik een plaats kunnen geven. Deze zware last draag ik niet meer met me mee. Ik heb weer een gewoon leven nu met veel plezier. Ik dank u dan ook voor de goede behandeling.
Hallo PSY-Care, Hierbij laat ik even weten dat ik het een goed rapport vindt. Ik ben het helemaal eens met de uitslag van deze onderzoeken en daarbij wil ik ook laten weten dat ik heel blij ben met alle hulp die jullie aangeboden hebben en ik ondervind nog steeds de positieve omslag van Rini. Rini is een hele open persoon geworden, alles is bespreekbaar en zijn leven heeft een hele positieve wending gemaakt, onze band is hierdoor nog sterker geworden, hulde.
Hallo PSY-Care, Thijs voelde zich op zijn gemak binnen PSY-Care en heeft de testen goed doorstaan. Toen de uitslag kwam was dat een hele opluchting voor hem. De aanpassingen en plan van aanpak op school moet nog worden opgestart. Thuis lukt het ook om sommige dingen aan te passen. Het is nog afwachten hoe het in de toekomst met hem verder gaat.
Hallo PSY-Care, Rustige en goede informatie en uitleg gekregen. De manier van aanpak; “op speelse wijze”van ons kind is prettig. Hierdoor is het vertrouwen van ons kind in de begeleider ook goed. Prettig zowel voor ouders als kind. We zijn blij dat iemand anders uw praktijk heeft aanbevolen.
Hallo PSY-Care, Zeer tevreden.
Hallo PSY-Care, Professioneel, geduldig luisterend. Goed voorbereid, Objectieve tests.
Hallo PSY-Care, De mensen waren lief. Mama en papa twijfelen over het het definitieve oordeel.
Hallo PSY-Care, Ik ben via doorverwijzing huisarts terecht gekomen bij PSY-care vanwege depressieve klachten. Alleen al de manier van ontvangst stelt je gelijk gerust. De daarop volgende werkwijze heb ik als zeer rustgevend en betrouwbaar ervaren. Na een zeer grondige intake werd er een eerste analyse gesteld en werd ik toegewezen aan een behandelaar. Na het eerste gesprek met behandelaar volgde een evaluatie gesprek met de intaker waarin gevraagd werd of er een klik is/was met de behandelaar. Dit is natuurlijk allesbepalend voor verdere behandeling en genezing. Dit was voor mij de bevestiging dat ik bij PSY care in goed handen was. Het complete plaatje in 1 huis is een absolute meerwaarde voor de patient. Ik wil het team van Nicole dan ook hartelijk bedanken voor de manier waarop ik behandeld/begeleid ben. .
Hallo PSY-Care, Wij zijn zeer te spreken over de individuele begeleiding en aandacht die geboden wordt. Er wordt echt naar de persoon gekeken. Ook vanuit ons kind was er een groot vertrouwen naar jullie toe. Ontzettend bedankt.
Hallo PSY-Care, Ik ben erg tevreden over de behandeling bij jullie, en ook dat het bij mij snel heeft aangeslagen. Bedankt voor jullie fijne hulp.
Hallo PSY-Care, Hierbij raad ik iedereen aan om bij het instituut PSY-Care in behandeling te gaan bij depressies enz. Vanaf het eerste moment tot aan afsluiting van de sessies wordt je geholpen als een volwaardig persoon. Met name mw. R. Maassen heeft mij, dankzij haar luisterend oor, adviezen en begrip ervoor behoedt om niet verder af te zakken naar een eerdere depressieve- en angstperiode. PSY-Care bedankt voor alle goede zorgen
Hallo PSY-Care, Bedankt.
Hallo PSY-Care, Ik ben blij dat ik bij PSY-Care in behandeling mocht komen. Tijdens de behandeling heb ik veel geleerd op welke manier om te gaan met mijn moeilijke situatie. Ik ben nu een andere persoon geworden die er weer in gelooft. Veel dank aan drs. C-J Verheecke voor zijn inzet.
Hallo PSY-Care, Mijn ervaring met PSY-Care; een vriendelijke en goede begeleiding.
Hallo PSY-Care, Wij hebben onze 10-jarige zoon dit jaar laten testen bij PSY-Care. Onze ervaringen zijn goed. We zijn op een prettige en respectvolle manier behandeld. Onze zoon was geen nummertje maar een mens naar wie door verschillende hulpverleners serieus is gekeken. De uitslag van de testen was voor ons ouders geen verrassing, eerder een bevestiging van wat we zelf al dachten. Het meest heeft onze zoon de huiselijke sfeer in de praktijk gewaardeerd en wij de duidelijke en concrete handelingsadviezen die onze contactpersoon van PSY-Care na afronding van de testen met ons en de leerkracht op school heeft besproken.